Nog drie nachtjes slapen... - Reisverslag uit Dongen, Nederland van Daniek Snoeren - WaarBenJij.nu Nog drie nachtjes slapen... - Reisverslag uit Dongen, Nederland van Daniek Snoeren - WaarBenJij.nu

Nog drie nachtjes slapen...

Door: Daniek

Blijf op de hoogte en volg Daniek

24 Februari 2007 | Nederland, Dongen

Nog maar drie nachtjes en dan gaat de grote reis beginnen.
De afgelopen zes weken heb ik volop stage gelopen op De Heilig Hartschool in groep zes. Ik heb het daar ontzettend naar mijn zin gehad en vind het nou eigenlijk wel heel erg jammer dat ik nu in een andere klas les ga geven. Maar ook in Suriname zal ik wel weer hele lieve kinderen krijgen en daar ontzettend van genieten.

Even nog een klein berichtje voor de kids uit Dongen: hallo lieve kids, ik heb al jullie verhaaltjes gelezen en vond het ontzettend lief. Ik zal jullie brieven meenemen en de dvd laten zien. Ik zal daar ook allemaal foto's en films maken en ik zal vragen of ze een brief terug willen schrijven. Dan neem ik die straks weer allemaal mee terug en kom ik die in de klas laten zien.
Ik zal jullie missen
Tot over drie maanden!
Groetjes Juf Daniek

Nou verder met mijn verhaal. Dinsdag 27 februari zal ik om half 10 het vliegtuig instappen. Daar zullen we eerst een weekje de omgeving verkennen en de maandag daarop zal de stage gaan beginnen.
De tas is al ingepakt, en het maximale gewicht voor de koffers is weer behaald!!!

Ik zal jullie allemaal erg missen en zie jullie over drie maanden.

Dikke kus Daniek

• 27 Februari 2007 - 13:52

Christa:

Hoi schat,

Het zal je wel tegen gevallen zijn dat ik je maandag avond niet meer gebeld heb. Ik had een vergeten ouderavond en daarna een soort kijkavond bij Ricu. Ik heb een nieuwe kamer/studio sinds gisteren dus. Meis nogmaals sorry. Ik hoop dat je een goede vlucht hebt (gehad) en dat ik zo en via de mail contact met je kan hebben. Dikke kus Chris. Ben je wel voorzichtig lieverd? Heel veel plezier en geniet ervan!!

• 27 Februari 2007 - 18:43

Ronald:

hey Daniek hoe is ie?

ik wens je een hele goede tijd toe daar in Suriname.

Gr. Ronald

• 28 Februari 2007 - 12:14

Colette Gr. 6 H.Hart:

Hoi Juf Daniek,
    een leuke website!
    Ik vind het jammer dat je weg bent. Ik wens je nog veel suc6 in Suriname!
    Doei
    Colette

• 28 Februari 2007 - 12:20

Chantal Gr. 6 H.Hart:

hoi juf daniek ik mis u snik snik hopelijk komt u snel terug goeten chantal tante tante truus tante tante truus

• 28 Februari 2007 - 14:59

Anneloes Gr.6 H.Hart:

hoi hoi juf daniek ik mis je heel erg hopelijk kom je snel weer terug. Ik wens je veel plezier in Suriname.

Anneloes

• 28 Februari 2007 - 15:49

Joyce Uit Groep 6:

bedankt dat je een stukje aan ons hed geschreven wij groep 6 missen jou heel erg en heel veel plezier in suriname kusjes en groetjes joyce en heel groep 6 doe dit was het

• 28 Februari 2007 - 15:52

Chantal Gr.6 H.Hart:

hoi juf daniek ben je al les aan het geven.zijn het leuke kinderen en zitten er 50 kinderen in de klas groetjes van chantal en valerie

• 28 Februari 2007 - 15:52

Liz En Eve Uit Donge:

hoi juf daniek wij hopen dat je goed aan bent gekomen wij groep 6 missen je

• 28 Februari 2007 - 15:58

Jeffrey Gr 6 H.hart:

hoi daniek ben je goed aan gekomen ? en hed je een goeie vlucht gehad groetjes jeffrey uit donge van groep 6

• 28 Februari 2007 - 16:12

Mamsie:

hallo meisje ik zal maar eens even een poging wagen op de pc, ik begin het al aardig onder de knie te krijgen.en hoe is de eerste indruk van parimaribo? ben vanmiddag even bij gerrie geweest voor het visum want dat moest met de pc in gevuld worden.ga vanavond met de buurvrouwen uit eten. vanmiddag was coby nog even langs geweest om te vragen hoe het met me ging lief he!je had al veel reatie"s he, leuk is dat! schatje dikke kus en tot horens xxx

• 28 Februari 2007 - 16:30

Zussie:

hey, hoe ist daar? ik hoorde dat het huis een beetje tegen viel, das niet zo leuk. wel een goede vlucht gehad? heb je een leuk klasje, of heb je nog geen les gegeven? nou heel veel plezier daar nog en een beetje oppassen met die negers daar he:)

• 28 Februari 2007 - 17:57

Coby:

Hoi Daniek,
    Leuk zo,n website.
    Heel veel succes en maak er iets moois van.
    Groetjes van de buren

• 01 Maart 2007 - 19:27

Jop Verhulst Gr. 6:

Juf. Daniek hoe gaat het in Suriname? Ik hoop dat je net zulke lieve kinderen in de klas krijgt als wij, ha ha!
    Doei en groetjes van Jop

• 06 Maart 2007 - 11:54

Kianie Gr.6.H.Hart:

ik ben een beetje laat maar ik was je site naam vergeten en ik was ziek dus ik kon nie op de compjuter maar ik wens je nog succses in suriname